+38(044)-581-01-45

«ДИКЛОСАН» курс «Профілактичний» - 1 упаковка

Артикул: 79 Диклосан курс Профилактический, 1уп. 179грн.

В креме «Диклосан» впервые сочетаются пять активных компонентов, которые максимально эффективны для реставрации хрящевой системы, также они являются мощным натуральным противовоспалительным средством. Акулий хрящ, глюкозамин, экстракт живокоста, рутин и медвежья желчь принимали участие во многих исследованиях и показали неоспоримую уникальную эффективность в борьбе с артрозом и болезненными ощущениями, связанными с ним. Эти пять компонентов еще никогда не были соединены в одном препарате!
Люди, которые включают крем в свое лечение, перестают жаловаться на боли в суставах уже через неделю. И все благодаря 5 эффективным компонентам в составе «Диклосана».

Товара нет в наличии, Вы можете приобрести аналогичный по цене и составу товар нажав тут

«Диклосан» - це ефективний засіб нового покоління для лікування і профілактики захворювань опорно-рухового апарату.

У кремі «Диклосан» уперше поєднуються п'ять активних компонентів, які є максимально ефективними для реставрації хрящової системи, а також потужним натуральним протизапальним засобом. Акулячий хрящ, глюкозамін, екстракт живокосту, рутин і ведмежа жовч брали участь у багатьох дослідженнях і виявили беззаперечну унікальну ефективність у боротьбі з артрозом і болісними відчуттями, пов'язаними з ним. Ці п'ять компонентів ще ніколи не були поєднані в одному препараті!

Люди, які включають крем у своє лікування, перестають скаржитися на болі в суглобах уже за тиждень. І все завдяки п’яти ефективним компонентам у складі «Диклосана».

Хондроїтину сульфат (витяжка з акулячого хряща) - це необхідний компонент препарату для відновлення кістково-хрящових тканин. Хондроїтину сульфат має яскраво виражений протизапальний ефект. При тривалому застосуванні спостерігається позитивна динаміка в лікуванні захворювань суглобів, яка проявляється в поліпшенні фосфорно-кальцієвого обміну, гальмуванні процесів руйнування в хрящах, стимуляції регенерації хрящових тканин, зменшення больового і запального синдрому в ушкодженому суглобі і поліпшення його рухливості.

Глюкозамін у складі «Диклосана» компенсує брак цієї речовини в організмі ззовні, коли сам організм уже не в змозі виробляти глюкозамін у потрібних кількостях і забезпечувати тим самим еластичність, рухливість суглобів і вироблення колагену. Особливо актуально його використання при лікуванні артритів, артрозів і радикулітів після 50 років.

Екстракт живокосту є каталізатором відновлення кістково-хрящових тканин. Він має потужну протизапальну дію, за рахунок чого є незамінним при радикулітах, артритах, ревматизмі. Містить алантоїн - речовину, що стимулює ріст кістково-хрящових тканин, яка просто необхідна при артритах і посттравматичних періодах.

Ведмежа жовч має властивість значно зменшувати больові відчуття, за рахунок чого активно використовується при забоях, розтягненнях і запальних захворюваннях суглобів.

Рутин або вітамін Р - речовина, яку наш організм не може виробляти самостійно, але рутин є дуже важливим для процесів регенерації в суглобах: він зменшує проникність і крихкість капілярів, зміцнюючи тим самим тканини.

Спосіб застосування: Нанести невелику кількість крему на уражену ділянку тіла над джерелом болю (запалення) 2-4 рази на добу і обережно втерти до повного вбирання курсом 2-3 тижні. У разі необхідності курс повторити через 2-3 місяці.

Запобіжні заходи: Не рекомендовано застосовувати при індивідуальній непереносимості компонентів препаратів, при захворюваннях з порушенням цілісності шкірних покривів. Уникати потрапляння крему на пошкоджені ділянки шкіри, слизові оболонки і в очі.

Об’єм: 75 мл

Інструкція до препарату

Отзывы

Еще нет отзывов об этом товаре.

Бестселлеры

Контакти

ТОВ "ІНСТИТУТ БІОПРЕПАРАТІВ"

Поштова адреса:  01054, м. Київ, а/с 10
Тел./факс:  38 044 581 01 45
Тел. моб.:  38 067 406 74 69
E-mail:  betaprotect@gmail.com