+38(044)-581-01-45

Протягом багатьох років, з 2003-го, ІНСТИТУТ БІОПРЕПАРАТІВ займається розробкою якісних засобів для поліпшення здоров'я і самопочуття своїх клієнтів. Нам довіряють люди з різних країн світу, і ми отримуємо велику кількість позитивних відгуків про ефективність нашої продукції.

ІНСТИТУТ БІОПРЕПАРАТІВ працює з провідними дієтологами, і тому ми можемо підібрати для вас індивідуальну програму схуднення. Усі препарати і методики, пропоновані нашими фахівцями, ґрунтуються на новітніх дослідженнях в галузі косметології та дієтології. Ми допоможемо вам нормалізувати обмін речовин, визначити процентне співвідношення жиру і води в організмі, а також запропонувати ідеальну для вас динаміку зниження ваги, боротьби за здоров'я ваших суглобів і чоловічу силу.

Ефективним засобом для позбавлення від зайвої ваги є «Кава Мінсер Форте». Вживаючи її, ви зможете не тільки схуднути на кілька кілограмів, але й отримати задоволення. Це дійсно один з найкращих натуральних продуктів для вашого здоров'я і гарного самопочуття. Завдяки «Каві Мінсер Форте» тепер можна просто пити каву і втрачати до 15 кг за 40 днів. Чудовий результат, чи не так? Наша кава для схуднення – це продукт, ретельно розроблений за спеціальною формулою, він не містить хімічних консервантів і штучних ароматизаторів і є абсолютно безпечним для здоров'я. Ми впевнено можемо сказати, що це продуктивний засіб, який допоможе досягти бажаного результату.

На відміну від інших компаній, які займаються виробництвом однотипної продукції, ІНСТИТУТ БІОПРЕПАРАТІВ розробив комплексний і різноплановий підхід до вашого здоров'я. Ми займаємося широким спектром досліджень препаратів для поліпшення вашого здоров'я. Один з них – це «ДИКЛОВІТ», засіб для позбавлення від болю при ревматизмі, артриті, артрозі і травмах. Після масового використання нашими клієнтами він довів свою ефективність і відмінну якість в застосуванні.

Наші продукти розраховані не тільки на жінок, але й на чоловіків. Якість особистого житті – це важлива складова вашого здоров'я. Препарат «ЕРЕКТОСИЛ» – це засіб, який допоможе збільшити статевий орган чоловіка і повернути впевненість у собі. Він є ефективним і не завдає жодної шкоди вашому здоров'ю. Відтепер і в таблетках –  для профілактики і комплексного лікування сечо-статевої системи.

Комплекс препаратів від ІНСТИТУТУ БІОПРЕПАРАТІВ поліпшить ваш фізичний стан, підніме настрій і поверне життєві сили. Ми дбаємо про ваше здоров'я і залюбки допоможемо вам у вирішенні будь-якого питання. З огляду на наш багаторічний досвід і можливості, ІНСТИТУТ БІОПРЕПАРАТІВ пропонує унікальні рішення щодо профілактики і лікування хвороб. Ми надаємо клієнтам тільки найкращі, перевірені препарати, які гарантують результат. Історія кожного пацієнта для нас дуже важлива, і ми завжди намагаємося підтримувати вашу довіру і виправдати очікування кожного з вас.

Контакти

ТОВ "ІНСТИТУТ БІОПРЕПАРАТІВ"

Поштова адреса:  01054, м. Київ, а/с 10
Тел./факс:  38 044 581 01 45
Тел. моб.:  38 067 406 74 69
E-mail:  betaprotect@gmail.com